לפני שמתחילים
Sorank בודק אם ניתן למחוק את החשבון שלכם כשאתם פותחים את חלון המחיקה. המחיקה אינה זמינה במקרים הבאים:
מינוי שביטולו כבר מתוכנן לסוף התקופה ששולמה אינו חוסם את המחיקה. אם תמחקו את החשבון לפני תאריך זה, יתרת התקופה ששולמה תאבד ולא תוחזר.
לפני שמתחילים, שמרו את המאמרים ואת החשבוניות שברצונכם לשמור. לא תהיה לכם עוד גישה אליהם ב-Sorank.
מחיקת החשבון
- בתפריט הראשי, פתחו את הגדרות.
- בחרו פרופיל והעדפות.
- בתחתית הדף, בכרטיס מחיקת החשבון, לחצו על מחיקת החשבון שלי.
- בדקו מה יימחק ומה נשמר.
- הקלידו DELETE בשדה האישור.
- לחצו על מחיקת החשבון שלי לאישור.

- פרופיל והעדפות בתפריט ההגדרות.
- הכרטיס מחיקת החשבון בתחתית הדף.
- מחיקת החשבון שלי לפתיחת חלון המחיקה.
מה קורה לאחר מכן
- אתם מנותקים מיד מכל המכשירים.
- דף הכניסה מציג: “מחיקת החשבון שלכם בתהליך. תקבלו הודעת אישור בדוא״ל.”
- לא ניתן להיכנס שוב בזמן שהמחיקה בתהליך.
- כשהמחיקה מסתיימת, תקבלו הודעת אישור בדוא״ל לכתובת של החשבון שלכם. ההודעה כוללת מספר אסמכתה לבקשה שלכם.
מה יימחק
- החשבון שלכם, הרשאות הכניסה, הפרופיל וההגדרות.
- פרופילי ה-SEO שבבעלותכם והתוכן שלהם: מאמרים, מילות מפתח, דוחות, בלוגים מתארחים וקבצים שהועלו.
- החיבורים שלכם ל-Google Search Console ולפלטפורמות פרסום, וההרשמה שלכם לדיוור שלנו.
מה נשמר
- טביעת אצבע אנונימית של כל כרטיס ששימש לתקופת ניסיון חינמית, נשמרת 3 שנים מתקופת הניסיון. היא אינה מקושרת עוד לחשבון שלכם ומשמשת רק למניעת תקופת ניסיון חינמית נוספת עם אותו כרטיס.
- החשבוניות שלכם, שנשמרות אצל ספק התשלומים שלנו כדי לעמוד בחובות החשבונאיות שבחוק.

