שלב 1: גשו להגדרות שלכם
פתחו את הגדרות בתפריט הצד הראשי.שלב 2: גשו לחיוב

- מנוי וחיוב בתפריט ההגדרות.
- ניהול התוכנית שלי כדי לשנות, להשהות או לבטל את התוכנית.
- עדכון אמצעי התשלום כדי להחליף את הכרטיס.
- עדכון כתובת החיוב עבור החשבוניות שלכם.
שלב 3: נהלו את המנוי שלכם
בדף החיוב, אתרו את הקטע המציין את המנוי הנוכחי שלכם (לדוגמה: Essentiel). לחצו על ניהול התוכנית שלי (Manage my plan באנגלית). אם אתם מנהלים מספר אתרים, בחרו את הפלאן של האתר הרלוונטי.
שלב 4: התחילו את תהליך הביטול
בחלון ניהול הפלאן, לחצו על ביטול מנוי. התהליך מציע לכם חלופות, כולל השהייה. כדי להמשיך בביטול, לחצו על להמשיך בביטול, ולאחר מכן על לא, להמשיך בביטול בשלב ההשהייה. המשיכו עד לטופס האישור אם ברצונכם לבטל.
שלב 5: אשרו את הביטול
בטופס הסופי:- בחרו את סיבת הביטול שלכם.
- מלאו את המשוב שלכם בשדה ספר לנו עוד.
- לחצו על Confirmer l’annulation.
מתי הגישה מסתיימת?
במהלך הניסיון, ביטול מסיים את הגישה מיידית. עבור מנוי בתשלום פעיל, הביטול עוצר בדרך כלל את החידוש והגישה נשארת זמינה עד סוף התקופה ששולמה כבר. בדקו את תאריך הסיום המוצג לאחר האישור. ביטול לאחר המעבר מתקופת הניסיון לתקופה בתשלום אינו מבטל אוטומטית חשבונית שכבר הונפקה. עיינו בהיסטוריית החיוב שלכם ופנו לתמיכה אם אתם מערערים על פעולה כלשהי.השהיית המנוי
תוכלו להשהות את המנוי שלכם במקום לבטל אותו אם ברצונכם להפסיק את השימוש בו באופן זמני.- פתחו את הגדרות → מנוי וחיוב → ניהול התוכנית שלי (Manage my plan).
- לחצו על ביטול מנוי, ולאחר מכן התקדמו עד להצעת ההשהייה.
- בחרו משך זמן של 30, 60 או 90 יום.
- לחצו על השהיה, כאשר משך הזמן שנבחר מוצג על הכפתור.

