> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://sorank.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# מחיקת החשבון שלכם

> מחקו לצמיתות את חשבון SORANK שלכם ואת הנתונים שלו, וגלו מה נמחק ומה נשמר.

תוכלו למחוק בעצמכם לצמיתות את חשבון Sorank שלכם מתוך **הגדרות** → [**פרופיל והעדפות**](https://app.sorank.com/settings/profile). המחיקה מוחקת את החשבון שלכם ואת הנתונים שלו.

> [!WARNING]
>
> המחיקה בלתי הפיכה. לאחר האישור לא תוכלו לבטל את הבקשה או לשחזר את החשבון, האתרים, המאמרים או ההגדרות שלכם.

## לפני שמתחילים

Sorank בודק אם ניתן למחוק את החשבון שלכם כשאתם פותחים את חלון המחיקה. המחיקה אינה זמינה במקרים הבאים:

| מצב | מה לעשות |
| - | - |
| יש לכם מינוי פעיל או תקופת ניסיון פעילה | בטלו אותו מתוך **הגדרות** → [**מנוי וחיוב**](https://app.sorank.com/settings/billing). ראו [מנוי](https://sorank.com/he/documentation/cancel-your-subscription.md). |
| בסוכנות שלכם עדיין יש משתפי פעולה, הזמנות ממתינות או לקוחות | הסירו אותם מתוך **הגדרות** → [**חברי צוות**](https://app.sorank.com/settings/collaborators), או פנו לתמיכה כדי לסגור את הסוכנות שלכם. |
| מוצגת סיבה אחרת | פנו לתמיכה. |

מינוי שביטולו כבר מתוכנן לסוף התקופה ששולמה אינו חוסם את המחיקה. אם תמחקו את החשבון לפני תאריך זה, יתרת התקופה ששולמה תאבד ולא תוחזר.

לפני שמתחילים, שמרו את המאמרים ואת ה[חשבוניות](https://sorank.com/he/documentation/where-to-find-sorank-invoices.md) שברצונכם לשמור. לא תהיה לכם עוד גישה אליהם ב-Sorank.

## מחיקת החשבון

1. בתפריט הראשי, פתחו את **הגדרות**.
2. בחרו [**פרופיל והעדפות**](https://app.sorank.com/settings/profile).
3. בתחתית הדף, בכרטיס **מחיקת החשבון**, לחצו על **מחיקת החשבון שלי**.
4. בדקו מה יימחק ומה נשמר.
5. הקלידו **DELETE** בשדה האישור.
6. לחצו על **מחיקת החשבון שלי** לאישור.

כפתור האישור נשאר מושבת עד שהטקסט שהקלדתם תואם למילת המפתח.

![דף פרופיל והעדפות עם הדגשה של הפריט בתפריט ההגדרות, הכרטיס מחיקת החשבון והכפתור מחיקת החשבון שלי](https://mintcdn.com/sorank/jAklg4-56_afP5tu/images/documentation/ui/settings-delete-account.webp?fit=max\&auto=format\&n=jAklg4-56_afP5tu\&q=85\&s=734e2a8da037c564c0c44f7a19232560)

1. **פרופיל והעדפות** בתפריט ההגדרות.
2. הכרטיס **מחיקת החשבון** בתחתית הדף.
3. **מחיקת החשבון שלי** לפתיחת חלון המחיקה.

## מה קורה לאחר מכן

* אתם מנותקים מיד מכל המכשירים.
* דף הכניסה מציג: "מחיקת החשבון שלכם בתהליך. תקבלו הודעת אישור בדוא״ל."
* לא ניתן להיכנס שוב בזמן שהמחיקה בתהליך.
* כשהמחיקה מסתיימת, תקבלו הודעת אישור בדוא״ל לכתובת של החשבון שלכם. ההודעה כוללת מספר אסמכתה לבקשה שלכם.

## מה יימחק

* החשבון שלכם, הרשאות הכניסה, הפרופיל וההגדרות.
* פרופילי ה-SEO שבבעלותכם והתוכן שלהם: מאמרים, מילות מפתח, דוחות, בלוגים מתארחים וקבצים שהועלו.
* החיבורים שלכם ל-Google Search Console ולפלטפורמות פרסום, וההרשמה שלכם לדיוור שלנו.

הבלוג המתארח שלכם ב-Sorank מפסיק להיות זמין. מאמרים שכבר פורסמו באתר או ב-CMS שלכם נשארים שם: Sorank לא מסיר אותם.

אם אתם חברי צוות בסוכנות של אדם אחר, הגישה שלכם מוסרת. האתרים והתוכן של בעל הסוכנות אינם מושפעים.

## מה נשמר

* טביעת אצבע אנונימית של כל כרטיס ששימש לתקופת ניסיון חינמית, נשמרת 3 שנים מתקופת הניסיון. היא אינה מקושרת עוד לחשבון שלכם ומשמשת רק למניעת תקופת ניסיון חינמית נוספת עם אותו כרטיס.
* החשבוניות שלכם, שנשמרות אצל ספק התשלומים שלנו כדי לעמוד בחובות החשבונאיות שבחוק.

אם תיצרו חשבון חדש בעתיד, הוא יתחיל ריק. כרטיס ששימש כבר לתקופת ניסיון חינמית לא יוכל להתחיל תקופת ניסיון חינמית חדשה במהלך 3 השנים האלה.


This documentation is built and hosted on [Mintlify](https://mintlify.com), a developer documentation platform.